Nieuwsbrieven

Stuurt jouw dienst regelmatig nieuwsbrieven uit? En worden die steeds gewoon via mail verzonden? Heb jij enig idee wie jouw nieuwsbrief opent en leest?

Wat is Addemar?

Addemar is een e-mail marketing platform waarmee organisaties makkelijk hun nieuwsbrieven kunnen uitsturen. Het is een systeem dat je toelaat adreslijsten te beheren en je mailings te plannen. Het geeft je ook de mogelijkheid om te meten wie je nieuwsbrief heeft ontvangen, geopend en verder geklikt heeft op een link in de mail.

Waarom Addemar?

Addemar is het platform dat door www.presscenter.org wordt gebruikt om de persberichten die op de site verschijnen automatisch 2 maal per dag te versturen via mail.

Voor wie kan Addemar interessant zijn?

Voor elke federale overheidsdienst die momenteel regelmatig nieuwsbrieven verstuurt en beheert via Outlook of het laat versturen door een externe firma.

Wat doet onze dienst?

Onze dienst geeft alleen advies in verband met het schrijven van een nieuwsbrief. Meer informatie daarover kan je vinden onder het luik Copywriting.

Voor een Addemar account neem je contact op met Fedict: zij beheren de Addemar accounts.

Voorbeelden

www.presscenter.org gebruikt Addemar voor het versturen van de dagelijkse mailings van persberichten (automatisch om 9u en om 21u) en het Internationaal Perscentrum – Résidence Palace gebruikt het ook om mailings te versturen aan de huurders in het gebouw.